Zamieszczone przez piotrek_gdy
[O2] Czujniki parkowania, gdzie kupić
Zwiń
X
-
nie wiem, ja Wy to robicie, ale ja na przykład NIENAWIDZĘ tych gównianych negocjacji salonowych, po prostu mnie to mierzi maksymalnie, te targi i sranie się, i przy takim podejściu cena danielcia jest na pewno sporo niższa na dzień dobry bez tego zafajdanego teatrzyku z dobrym i złym sprzedawcą, szefem salonu i temu podobnymi pierdami, ale jeżeli ktos lubi sobie pojeździć od salonu do salonu z papierami, że gdzie indziej dają mu mniej itp. to na pewno jest w stanie wymędzić więcej i dilerzy jednak często schodzą z tych swoich rewelacji cenowych, robi się wtedy bardziej porównywalnie.Tagi: Brak
-
-
ok dzieki, a teraz troche pytanie poza tematem ktos może wie gdzie jeszcze można kupić czujniki parkowania do OII poza allegro bo niestety na allegro nie znalazłem w moim kolorze?
edit szkoda:
rzeczywiście tak trochę poza tematem wycieraczekOctavia III RS 2.0 TDI CUPA
-
-
no ale na alledrogo :szeroki_usmiechZamieszczone przez Jaro102mozna tez kupić w kolorze nie trzeba wcale malować
zrob jak ci piotrek_os, radzi-spawdzony sprzedawcaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz